Guruconf

22 сентября 2022

ONLINE

10000+ участников, 16 спикеров. Практика и кейсы

Guruconf

September 22, 2022

ONLINE

10000+ participants, 16 speakers. Practice and cases

Guruconf

22 вересня 2022

ONLINE

10000+ учасників, 16 спікерів. Практика та кейси

Через що готелі в Карпатах за недорогими цінами кращі за поїздку до Єгипту

По праву одним із найчистіших туристичних напрямків України є західний. Українські Карпати приваблюють гостей з усього світу завдяки неповторній природі, цілющим джерелам мінеральних вод, а також досить якісно розвиненій інфраструктурі, яка постійно лише прогресує. Нехай будуть готелі в Карпатах за недорогими цінами або інший варіант поповнення життєвого заряду.

Взимку відпочинок у Карпатах – екстрим та душевний спокій

Карпати взимку - це катання на лижах, сноубординг, катання на санях і, безсумнівно, трав'яний чай, що так підходить під погоду, у знаменитих колибах. Близько п'яти місяців працює гірськолижний сезон Карпат, тож від душі накататися зможуть усі охочі.

Влітку до Карпат – неодмінно

Кришталево чисті та крижані гірські річки Карпат здатні подарувати незамінну прохолоду у незмінно спекотний день літа. Поціновувачам ягід у літню пору року або грибів також можна буде неабияк поповнити запаси. Якщо такий відпочинок не для вас, тоді варто взяти рюкзак з наметом і вперед до краси найближчих гір, здатних здивувати навіть особливо прискіпливого туриста.

На практиці, відпочинок у горах України переважує морський аналог у кількох аспектах:

  1. Весело провести час на морі можна, але це не завжди так. Не всі курорти це мають на увазі.
  2. Відпочинок у регіонах морського узбережжя є досить дорогим. При цьому якість комфорту залишає бажати кращої і нерозвиненої інфраструктури в порівнянні з деякими популярними закордонними аналогами.
  3. Вода біля берега моря часто не вселяє довіри до можливого купання.
  4. Багато пляжів, де чистий пісок не є громадськими і там стягують плату за користування.
  5. Не завжди є фінансово доступні продукти харчування.
  6. Проблема не зовсім приємних сусідів на пляжі, неосяжне кохання яких до алкоголю не дає спокійно відпочити іншим.
  7. Влітку досить спекотна погода. Це може створити відчуття дискомфорту, а часте і тривале перебування під прямим сонячним промінням може подарувати не такий приємний сонячний удар.

Перераховувати мінуси відпочинку на морі реально тривалий час, але у Карпатах ви не зможете знайти аналогічні складнощі. Карпатське повітря таке чисте через те, що в цьому лісистому регіоні немає великих промислових об'єктів, здатних завдати шкоди здоров'ю відпочиваючих. У той же час, проведення відпустки на морському узбережжі часто дорожче за карпатський аналог. Комплекс послуг у Карпатах поповнюється практично регулярно і вже здатний здивувати навіть прискіпливих туристів.

Джерело: https://koruna.ua/

Картинка: